måndag 7 april 2008

Hej alla därute!Tänkte visa er en bild på mej själv för omväxlings skull. Som ni ser har jag en gloria, men skenet bedrar..... det är en grej från en roterande biltvätt. Jag gillar skrot och speciellt att kunna förvandla det till något användbart eller till något kul. Behöver jag säga att det inte uppskattas av alla i familjen. Nattskjortan hittade jag på vinden och har använts av Mickes morfars far. Ibland tjänstgör jag också som fågelskrämma och får då stå i landet och spreta med armar och ben.
Kramar från Sankt Paula

5 kommentarer:

me and alice sa...

Hej min lilla fågelskrämma!
Vilken härlig bild!
Kram från Petunia....

hemtrevnad marie sa...

Så snygg du är i håret!!
gillar verkligen handväskan också, det ska ju vara stora väskor nu.
Ha det gott!!

ColonialEast sa...

Men vilken häftig fågelskrämma! Har också tänk göra någonting skoj men vart tar allt tid vägen ...! Skulle vilja göra en sån där skoj amerikansk till halloween varje år men ännu har jag aldrig rott det i land. Lycka till med uterummet! Jag gjorde i ordning vårt - lite i alla fall - och sen kom SNÖ! Nu får det vara nog.

Hem & Lyckas Mia sa...

Men tjena snygging! Trevlig blogg du har, jag länkar dig. Hoppas att det är ok, annars får du säga till! Kram!

Anonym sa...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋