söndag 11 januari 2009

Snart ett sovrum!

Nu när man äntligen har släppt taget om penseln så blåser det och är halkigt värre ute, vi som längtat efter en skön utedag. Idag har barnen fått stå i centrum, dom har varit så duktiga och låtit oss riva, måla och fixa i sovrummet utan större protester, så vi for till Borlänge och bowlade, jätteskoj!!! Nöjdast var Nell, hon vann över oss alla. Här är en liten glimt in i sovrummet, nästa inlägg får ni se det på riktigt.

Kram Paula

7 kommentarer:

Erica sa...

Här var det vitt din glade :) snart kommer syster på inspektion! wiee och förresten, så hoppas jag att systar (plural) kommer till malmö i vår och inspekterar kärleken som förmedlas ifrån vår lya!

Kärlek

Ullis/Leva på landet sa...

Ska bli så kul att se det färdigt. Låter som en skön dag för er.

Ha det bra!
Kram Ullis

Anonym sa...

vad roligt att få se det färdigt!! Å vilken härlig dag du har haft! Här i norr har vi åkt bob i backarna för hela slanten, inte illa det heller. Solen tittar fram mer och mer så man har lite hopp om livet!!
kram Maria

Sanna sa...

Det ser jättefint ut! tycker om blandningen av orientaliskt och lantligt. Kolla in min blogg för mer inspiration. Ha en härlig dag!

Ann-kristin S sa...

Vad ljust och fint det blev ,jag har lust att måla vårat sovrum vitt men samboern är så skeptisk ,men jag ska vissa han detta så ändrar han sig säkert ;)

me and alice sa...

Hej goaste vännen!
Åh vad fint det blev! Kommer snart på inspektion...
kram och puss från röjarsuss♥

Lene sa...

Hei, Paula :) Dette gleder jeg meg masse til å se hele av. Ser så inmari koselig og fint ut!! Så flink du er!

Selv har jeg lurt på hvordan vi eventuelt skulle montere en tv inne på vårt rom. Men løsningen her med seng i forhold til vindu ser ganske likt ut som vårt - så dette var kanskje ingen dum ide. Funker det bra å se på tven slik den henger?

Her kan du forresten se soverommet vårt, om du vil. Jeg er tidligere interiørblogger, selv om jeg nå bare oppdaterer fotobloggen :)

Fin kvled til deg og dine :)
Klem fra Lene i Norge :)