tisdag 17 mars 2009

Orientaliskt!

Idag ska jag bjuda er på ett härligt filmtips, Slumdog millionaire, och det var inte bara jag som gillade den, Micke som i vanliga fall är en sci-fi fantast blev smått lyrisk över den och jämförde den med Forrest Gump. Väldigt bra! Jag har ju min alldeles egna bollywoodaffisch att kika på, den har just nu hamnat uppe i " kreativa hallen".
Är det någon som är haj på språk så tar jag gärna mot en översättning.


Den orientaliska inspirationen är som en röd tråd här hemma och i matrummet hänger den här gamla indiska bonaden.

Mitt härliga vardagsrumsbord.

Det finns ett soundtrack till filmen och den spelas flitigt hela dagarna på jobbet. Och nu efter att ha sett filmen blir låtarna så levande och bra. Annars har jag fått Tingelingfeber... ni vet den där låten som spelades på skoj i melodifestivalen. Tingeling..tingeling......

Men för att få riktig indienfeeling så avslutar jag med ett härligt glas Chai som med fördel kan njutas av ute i vårluften. Längtar... snälla snö smält fort...
Ha det gott!
Kram Paula

11 kommentarer:

Kamomilla sa...

Du har härliga personliga unika detaljer som är underbart hopmixade i ditt hem till en fin helhet! Du har ett så säkert öga och det är alltid lika roligt att kika in här.
Kamomilla

ColonialEast sa...

Tingeling! Tack för filmtipset! Den ska jag definitivt försöka att se. Gillar allt sånt:) Och supersnyggt bord du har. Gillar massor!! Kram!!

me and alice sa...

Tingeling, tingeling!!!!
Hi,hi hörde den på radion i dag!!!
Hej min lilla indiska prinsessa!!
Du har så fint hemma!!! Älskar alla dina orientaliska saker...
Vi ses snart!!
Kraam från Suss
ps. Filmen var toppen!!!

Det vita dårhuset sa...

Heej Paula!
Tack för det tipset! Kan aldrig få för mycket film tips så nu får du ett av mig :::: The Curious case of Benjamin Button!

Liiite seg men slutet är bara föööör blödigtt för att inte se den. Och gissa om man ser en massa inredning man skulle vilja ha hemma *fniss*..

Du och syster har lite lika smak hemma. Hon är också förtjust i det orientaliska blandat med det vita.
Mysigt!!!

Ha det! Kram Erika

Lilla huset på prärien sa...

Ja den såg jag nyss den där filmen! Så himla bra var den. Jag som aldrig kommer iväg och tittar på bio men just den var jag faktiskt och såg. Nöjd med det.

Så fin din bonad är på väggen!!! Störtskön :)

Kram Jenny

Galleri Hönshuset sa...

Hej Paula. Allt väl?
Härliga ting, som alltid hos dig.

Gratta Nell från oss =)

Kram Pirre

Anonym sa...

Åh, visst är filmen bra! Jag vill jättegärna ha soundtracket med, det är väl bara att fixa! Du har verkligen fin och personlig stil hemma, en sann inspiratör! Vårhälsningar!

Linnéa sa...

min svägerska tipsade om din blogg för några dagar sen och jag fastnade direkt! hur underbar som helst. jag är oxå från dalarna men bor nu i en gammal skånelänge några mil från malmö.

något jag blev väldigt intresserad av var ditt beduin-tält. kan du itne visa lite bilder på det och berätta hur du gjort?

Anonym sa...

Hej Paula!
Syrran tipsade om din blogg, hon hade kommit över den på något vis... Vilka fantastiska bilder från ditt hem, ser så mysigt ut. Ska följa bloggen nu... kram Annsofi -annso

Anonym sa...

Hej!Vilka härliga orientaliska bilder, helt underbara! :)Det ska vara orientaliskt, helt klart..det blir man glad av!
Jag längtar också efter våren, men idag skiner solen och det droppar från taken..så den är på gång!! =)
Stora kramar Maria

katinka sa...

tyckte de filmen var så bra!