onsdag 1 juli 2009

Sköna lata dagar!

Inte ett moln så långt ögat kan nå, inte en droppe regn på flera dar, kan verkligen instämma i Tomas Ledins textrad. Och vad det är härligt att man har prickat in lite semester när sommarvärmen äntligen har slagit klorna i vårt härliga avlånga land.Extra bloggledigt har jag haft då vi har varit utan både internet och telefoni i några veckor, man får ganska så mycket tid över till annat skoj som man annars bara fantiserar om att hinna. Vad det kan vara får ni veta en annan dag. En riktigt gammal doftpion är just nu sååå himla vacker när den lutar sina vita blommor mot en huggen sten.
Finns det pion finns det myror.

Varma regnfria dagar passar det utmärkt att tvätta stora mattor med högtryckstvätten. Men det får bara bli några åt gången för annars rasar tvättlinorna.

Vad jag gör medans mattorna torkar?.......så lite som möjligt.
Älskar sommar

Kram Paula

4 kommentarer:

Anonym sa...

Å vad härligt!!! Njut i hängmattan, här i norr är sommaren fantastisk, fläkten går i sovrummet dygnet runt för det är för varmt att sova. Men inte kan man klaga!! :)
vad vackra pioner är, och doften...ljuvlig.
Imorgon blir det en tur till stugan i skärgården, så skönt.
Kanske jag också sätter upp hängmattan?
Kram Maria

Körsbärsgården sa...

Godmorgon!

Vad härligt det ser ut med en paus i hängmattan! Har funderat över hur många som egentligen ligger i sina hängmattor och inte bara har dem och tror att de ska bli av att ligga i dem, men nu vet jag en!

Doftpionerna är ju ljuvliga men det är som du skriver - finns det pioner så finns det myror även om man skulle önska att de höll sig borta...

Loppisfyndade för en tid sedan en precis likadan ljuskrona som den Du visar. Har hängt långa tygremsor i den och det blev väldigt dekorativt. "Traskronan" hänger nu i pergolan och rör sig i vinden.

Vänliga sommarmorgonshälsningar från Karin.

Elisabeth, anyhow.se sa...

Det var nog hängmattornas hängmatta du visade där!!!
Mys i Massor!!! :)

Anonym sa...

Hej hej! Här har det precis åskat och regnat hur mkt som helst, så nu är vi inne för allt är dyblött!

Jag kan verkligen rekommendera h&m:s linnesängkläder. Jag har flera kompisar som varit och kännt på våra påslakan för att se om de var sträva, men de har allihopa tyckt att kvaliteten har varit jätteskön. Och jag tycker verkligen det är svala, härliga lakan. De är ju inte direkt tunna men andas ändå så bra. Slå till, är mitt råd! :-) Såg i H&M Home:s höstkatalog att de kommer i svart också. Nu finns de i vitt och sand.

Kram kram från Kristin