måndag 7 september 2009

Nu flyttar vi in...

Det är bara att inse att sommaren håller på att ta slut...snyft! Lite då och då plockar jag in lite prylar från uterummet så blir det lite förändring inne också. De flesta av mina inneväxter har bott ute i sommar, nyduschade och fräscha får dom komma in i värmen igen.
I sommar har barnen ockuperat tv-rummet med lego, pet-shops och pyssel men nu ska vi försöka sätta P för det, dom har ju egna fina rum att vara i.
Min kära reservsambo har solat lite väl mycket i sommar, har börjat krackelera!!! Men blev väldigt glad när han fick flytta in på min nya hylla i vardagsrummet, hur den ser ut visar jag en annan dag.
Kramar Paula

4 kommentarer:

me and alice sa...

Hello beauty!
Hi, hi... Har du dumpat Johnny för den gula farbrorn??
Puss från Suss....

Kullan Pullan sa...

Johnny is still number one... psst, men säg inget till Micke.
Kraaam

Kamomilla sa...

Ja, snart får man ta in utemöblerna och fundera ut nåt som inte flyger iväg i höststomarna istället. För utan något ser det bra tomt ut på altanen...

Anonym sa...

Hej!!!! ÅÅÅ vad underbart att vara tillbaks vid datorn, våran har varit paj hela sommaren,så jag sitter nu här och njuter och tittar på allt vackert som du har delat med dig!!! Det är underbart, massor med fantastisk inspiration och glädje!!
Fick du förresten mitt lilla paket jag skickade??
jag mailar dig imorgon, måste kika till en förkyld liten prinsessa.
kramar från din vän Maria!