måndag 16 november 2009

November...

November är då man börjar med alla julplanerna, gott om tid och med en massa inspiration om vilken mat som ska avnjutas och vilka klappar man kan tillverka själv och resten som ska inhandlas, givetvis ska allt göras i god tid före den stoooora dagen.Sanningen brukar alltid bli helt annorlunda, men kanske i år att jag har blivit lite bättre, lite smartare och kanske man då också kan bli lite snyggare om man kan möta dopparedagen utvilad. Svaret på det får vi återkomma till.
Maria Vinka är min favoritdesigner på Ikea just nu, hon har gjort den här fina kåsan i porslin som är helt perfekt att dricka te ur. Det samiska inslaget påminner mej om mina barndomsdagar hos mormor och morfar i Dikanäs.
Kokböckerna har blivit flitigt använda denna höst, det är riktigt härligt när sidorna klibbat ihop av sulliga fingrar. Det är nog dock bara där man vill ha spår av den sorten.
Här sitter Elvis och han är uttråkad, han är less på blöta tassar som han gärna torkar på valfri tidning som jag sitter och bläddrar i. Men han får garanterat full uppmärksamhet och vill man läsa vidare kostar det.....solvarboskinka.

Ha det gott!
Kram Paula

7 kommentarer:

Kamomilla sa...

Den kåsan var riktigt fin, den har jag missat på Ikea. Måste öppna ögonen bättre nästa gång! :)

Millas hem sa...

Jag säger som Elvis! Nu måste det väl snart ha regnat färdigt!

Kram Camilla

Kära Stina sa...

Tack för din hälsning hos mig - blir så glad! Mysig kåsa - vilken härlig idé.. Kram Kerstin

A home far away sa...

Hihi inför varje jul tror man att man ska göra saker annorlunda, tills man inser att man julhandlar dagen före julafton...igen:)

Ha en fin dag!
Kram Gunilla i Singapore

Bygdegården sa...

*tittar in* vad fint du har det och roligt att mitt i allt hitta capten jack ;) ska kika vidare nu, såg en skymt av ett underbart badrum. Titta gärna in hos mig om du har tid, kram! /emmis

Smultronlycka sa...

Hej Hej!
Vilken fin blogg du har och Elvis är en sötnos!!
Ha det gott!
Kram Anna

Mina dagar sa...

Jag har under många år sagt att i år ska jag vara klar tidigt, men det har aldrig hänt:(
Men så i år verkar det ev. bli av:)
Jag har redan inhandlat några klappar mm. Känns braaa! Hoppas jag nu inte stannar upp bara!
Hoppas du hänger på! Jag lovar det känns bra!