måndag 15 mars 2010

Kryddat!

Här i Gustafs har vi Fridhems handelsträdgård och nu på vårkanten är det en fröjd för alla sinnen att omge sig med dofterna och växtkraften som ett fullproppat växthus ger. Jag återvände hem med en kasse full med både kryddor, doftpelargon, pärlhyacinter och snittliljor. och genast blev det lite roligare att laga den återkommande vardagsmaten.
Den här pappershållaren från Indiska i recyclematerial gick inte att motstå, tycker den är helfrän.
Krydda livet!
Kram Paula

6 kommentarer:

me and alice sa...

Mums!
Är det lunch klockan ett?? *fniss*

Skitläckra bilder!!

kram & puss Suss ♥

Fransk inredning sa...

Ser underbart ut! Kram Susanne

Maria sa...

Åh Fridhems Blommor...det saknar jag *suck*

Det var min favvohandelsträdgård när jag bodde i Borlänge....här finns det en stor handelsträdgård men inte i närheten så mysig som Fridhems.

På tal om stolar så har jag hela uthuset fullt med stolar som jag samlat på mig...bra att ha tänker jag. Vi får väl se vilka som får komma in i huset och vilka som ska säljas sen.

Här går det undan när det gäller stolar, har 6 stycken som jag ska ha i köket. Nu har jag lutat av den gamla färgen, slipat en och målat med hemblandad oljefärg, x antal lager då jag målar väldigt väldig tunnt.

Den blev klar förra sommaren och sambon skämtar om att det kommer att bli en klar om året men han ska nog få se, ska banne mig göra 2klara den här sommaren. ;-)

Ha en fortsatt mysig vecka med sol!

Kram,
Maria/Javabönan

Kamomilla sa...

Vilken fin pappershållare. Borde kanske besöka indiska jag också, det är nog en evighet sen sist...

Lillstuga sa...

Hej hej!!
Ja det ser ut som det blir en tur till Indiska nu. En sådan där pappershållare skulle passa väldigt bra här hemma. Får se om bloggerskan själv är där då kanske.
Gillar dina stolar i förra inlägget!!! Tänk att det är så snyggt med färg!!
Kram Anna

Nordingården sa...

Mmm, kryddor ÄR livet, både användbara och vackra! Mari.