lördag 20 november 2010

Juldofter i huset!

Sinnena får också sitt här hos oss i juletid.En härlig tvål med kaneldoft köpt på Indiska. Du blir inte bara ren, du gör också en god gärning och det är ju extra viktigt den här tiden på året. Ditt köp av denna tvål som är 100% vegetabilisk ger de fattiga i Tamil Nadu i Indien en skälig lön. De kan köpa mark, få tillgång till rent vatten, läkarvård och skolutbildning.
Torkade apelsiner, apelsinskivor och rönnbär på tråd är från förra året men doftar fortfarande gott och är vackra att se på.
Julmys på flaska, det kan ju inte bli enklare. Den använder jag flitigt, inte bara i brännare utan också i skurvattnet och på dammsugarfiltret. Lite roligare att städa blir det, men bara lite...

Kram Paula

5 kommentarer:

Saramedflera sa...

Tack för tipsen. jag ska ta en dag på stan i veckan och då ska Indiska besökas :-)
Kram

Millas hem sa...

Ja, det är viktigt att tillfredsställa våra sinnen med dofter! Det sätter guldkant på tillvaron!=)

Kram Camilla

Hanna i Det stora grå huset sa...

Mmmm, tänk den som kunde känna dina dofter... Tyvärr känner jag inget för tillfället, inte ens tvålen du visar. Köpte en likadan, men luktsinnet är väck pga förkylning.
Men dina bilder gör sitt, så jag kan tänka mig hur gott det doftar hemma hos dig...

Kraaam Hanna

linnea-maria sa...

Mm härligt med julens dofter. Ha en fin vecka /Therese

Anonym sa...

Åh vad roligt arr den finns ute igen- nu ska jag till Indiska i veckan, och även köpa 2 kaneltvålar! Den där julmys doften gör att man kommer i stämning, den doftar himmelskt! Sen kan jag nämna att gubben i huset inte har något luktsiine- säkert- men det har ju ungarna.
GOD JUL önskar Lena I Jönköping