måndag 9 juni 2008

Härliga sommar!

Grönskan och värmen är helt underbar och man kan verkligen njuta fullt ut. Hängmattorna är väl använda med sov och bokstunder och det växer så det knakar i trädgården.Barnen plockade ut sina legolådor som har sysselsatt många kompisar dom här varma dagarna.Och när barnen lekt har jag gjort en mobil, allt man behöver är remsor av tyg och en ring av ståltråd eller en lampskärmsring.En humla gör en djupdykning i en daglilja.
Man kan skymta irisen bakom knuten.Elvis ligger och har det bra på dom solvarma plattorna.Aklejan med sin söta ljusrosa färg. Snöbollsbusken är denna veckas höjdpunkt.

En svärmare som tjuvar nektar på förra veckans höjdare, kaprifolen.Hostor skulle jag inte vilja vara utan, har ca tjugo stycken nu efter vårens delning.Vi har också blivit med kattungar, tre små svarta godingar. Här är dom sex dagar gamla och har inte öppnat ögonen än. Det var en stolt Miss Li som visade upp sina bebisar den första juni.

Solvarma kramar Paula

10 kommentarer:

Kalkstenssommar sa...

Vilka grönsprakande bilder du bjuder på, härligt!!

Här hos oss har allt torkat o blivit gult.

Ljuvliga kattungar, finns det något härligare än små lurviga knyten!?!?

Hoppas du njuter av värmen o solen lika mycket som jag

Kram L

Ullis/Leva på landet sa...

Helt underbara bilder. Ser verkligen ut som riktig sommar hos dig. Vilka små gulliga kattungar. Det är ju så ljuvligt med sådana.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Mamma C sa...

Vilka mysiga sommarbilder du visar. Från en mysig trädgård och vackra blommor. Till små gulliga kattungar.
Kram Mamma C

Hem & Lyckas Mia sa...

Härliga sommarbilder på din trädgård, ser riktigt mysigt ut med hängmatta. Helt bedårande kattungar, såå söta! kram!

ColonialEast sa...

Åh vilka härliga sommarbilder du visar från er trädgård! Hängmattorna ser helt underbara ut. Har försökt att få upp en i vår trädgård men vi har inga träd på lagom avstång. Låter kul med koutsläpp också. Skulle verkligen vilja få möjlighet att se det någongång. Borde inte vara helt omöjligt. Svärfar har bondgård ... Ha en härlig vecka! Kram!!!

Zoey sa...

De där mobilerna är så himla fina! Och kisseungarna är ju bara för ljuvliga!!!

Galleri Hönshuset sa...

Härliga bilder från trädgården. Synd att man är allergisk mot katter, annars hade jag nog haft en katt också. Wilma tjöt av lycka när hon kom hem, hon hade fått åka cab hörde jag :)Ha en bra vecka. Kram Pirre

Kamomilla sa...

Alltså ni har ju bara en så underbar trädgård!!! Vi bor på en tallskogstomt så det är ganska annorlunda. Fast allt har sina fördelar skulle jag tro, så det är väl onödigt för mig att vara avis ;)

Vilken fin mobil du gjort! jag fixade till en sån förra veckan, men tålamodet tog slut på mitten och inte blev det särksilt fint heller. Jag ska nog försöka på nytt när jag har tid och energi och vackra tyger tillhands.

Nu har det vackra sommarvädret flyttat sig någon annanstans. Det regnade i natt, men jag befarar att det borde ha kommit mer, så uttorkad som vår natur är. Äntligen blev min bil renare, den har varit helt gul av tallpollen i flera veckor redan...

Ha en skön fortsättning på veckan. Jag tittar in igen, dina bilder är ju så underbara!!!

Kamomilla

Strandviks-Villan sa...

Så härlig trädgård ni har! Blir så avundsjuk på alla fina utomhusbilder på olika bloggar, vi har knappt börjat fixa vår ännu, men en del ska vi försöka hinna i sommar.
Snöbollsbuske måste jag lägga på minnet, den är så fin!

Tusenfröjd sa...

Vilken underbar tygmobil. Så enkelt och så fint! De små knytena är ju bara för ljuvliga... Ha en underbar dag / Liv