onsdag 29 oktober 2008

Litet fynd!

Den här söta asken är mitt senaste loppisfynd, för några tior blev den min. Den håller ordning på pincetter och saxar i badrummet. Gillar den jättemycket!
Men visst blir man nyfiken på alla fynd man drar hem. Vem som ägt den, hållt den i sin hand och kanske den har blivit älskad eller ratad. En del kan ju prata både med hundar och hästar, men vem kan prata med min gamla ask....?

Till helgen åker linneservetterna fram då vi får finfint spökfrämmande, och dom står för middagen om vi håller med sovplats och resten. Visst blir det kul när man hjälps åt. Hopppas det blir bättre väder till helgen, jag har inte plockat blåbärsris än. Förstår inte att det ska vara så svårt att komma iväg.
Ha det bäst-flodhäst
Kram Paula


10 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Fantastisk söt liten ask! Låter som ett riktigt fynd!!

Kram Annica

Vita ljuva tankar sa...

Vilken ljuvlig liten ask du fyndat!

Godnatt-kram

Karin sa...

Hej!

Det var verkligen ett fint fynd! Jag känner amma sak för äldre saker, det är nog därför jag alltid dras till sånt som är lite skevt och använt.

En riktigt mysig helg önskar jag er också! Vi ska med ha några vänner hos oss. En familj tar med sig gryta och en annan efterrätten! Toppen och så blir det ju lite mer spännande att smaka allt för alla!

Kramar
Karin

Viola sa...

Vilket vackert skrin med franska liljan, säljer liknande i butiken, tycker dessa gamla skrin är så charmiga, kramis, förresten kom med på utlottningen från VIOLA-dagen igår, kramis

milly Garden sa...

Fin lite ask! Så kusligt med spökfest! Det får bli lite spökigt hos oss med. Har skurit pumpor idag!

Trevlig Helg!
Marina

me and alice sa...

Hej goa Kullan Pullan!!
Hoppas ni får det mysigt i kväll!!!
Asken är jättefin precis som allt annat hos dig!
See you!
Kraam och en puss, såklart från Susss.....

Lillstuga sa...

Känner igen mig. Idag blev jag tvungen att pulsa i snön för att få tag på lite ljung bara för att jag inte gjort det tidigare.
Kram Anna

Mitt Egnahem sa...

Ibland är det kanske tur att inte sakerna "avslöjar" för mkt... Jättemycket fint du visar. Såg jag skymten av ett brickbord? Letar ett sådant. Gillar dina bruna färger i vardagsrummet. Och var rädd om de fina porslins-isolatorena. Kul idé att återanvända som knoppar. Jag använder dom bl.a till att fästa snöret till våra rullgardiner.
Trevlig fortsatt helg!
Önskar Värmländska Mitt Egnahem

Katta sa...

Vilken söt ask. Och vilken fin liten glugg din dotter fått i munnen, duktigt att kunna blåsa bubblor med den :) Kram Katta

Tulipa sa...

Hoppas det blev trevligt med spökfrämmandet och att inte allt spöksmink hamnade i fina servetterna!
Kram Tulipa