måndag 27 oktober 2008

Min goa dotter!

Idag är det Nell som vill berätta några viktiga saker som har hänt i hennes sexåriga liv. Hon har lärt sej att blåsa tuggummibubblor, och det är nånting väldigt viktigt. Det har övats hela sommaren och en dag så bara händer det och lyckan är total.
Och hon har tappat sin första tand, hon grät av lycka när hon drog ut den med fingrarna sent en kväll. Och nu ligger den lilla tanden i en liten ask. Hon vill att alla ska se gluggen och nu får hon som hon vill.
Hon har också fyndat en liten kopp på Myrorna. Perfekt storlek att dricka te ur när man är liten men naggande god.
Green mango och Spicy rooibos är våra nya teer inhandlade på Indiska. Jättegott! Mangoteet är Nells favorit och till det får det gärna severas chokladbollar och bullar som pappa Micke bakat. Pappas bullar smakar bäst tycker barnen (och mamma med).

Dags för kvällsfika!
Kram Paula och Nell

9 kommentarer:

Nr. 5 sa...

Ååå, så koselig innlegg :) Og så fin glugg ;)
Dere må ha en koselig kveld.

Klem fra nr. 5

Lillstuga sa...

Ja te ska det vara! Här dricks det också mycket te, fast vi har inte en sådan tur att vi har en Micke som bakar bullar till. Det närmaste en Micke vi kommer är en Erik men han kan bara göra te-vattnet, hihi.
Söt dotter med den lilla gluggen!
Kram Anna

Karin sa...

Hej!
Här hemma har vi en som också springer runt med gluggar! Och bubblor känner jag också till. Härligt när man lyckas!
Så söt hon är din dotter, och vilken mysig bild när hon sitter med sina sockor!!

Ha en fortsatt bra höstvecka!
Många kramar
Karin

Hanna & Hugo sa...

Hubba Bubba, jordgubb & lakrits. Gu va man blåste... Sen kom det en massa andra smaker. Å jenka men alla tappa smaken på en gång.hm det var roligt det!!
Kram Maria

Annika Christensen sa...

Lyckan måste vara fullkomlig!!
Det där minns väl vi allihopa hur det där var?
Hälsa henne
Ha det gott
Annika

proppen sa...

Jag kommer nog ner och köper mango teet av dej snart :) allt med mango är ju mums.

kram
/din lilla syster

Tulipa sa...

Vilka härliga händelser att rapportera om! Förstår att allt detta är med stolthet! Chokladbollar är gott, det håller jag också med om!
Kramar Tulipa

Galleri Hönshuset sa...

Hej Nell och Paula. Visst är det gott med te...
Wilma har också en massa glugg i munnen, hon tycker det är hur kul som helst när det ligger en guldpeng i glaset på morgonen.

Muggen var söt, och den vackra skölden var så fin där den hänger.

Vad fint du har gjort det i vardagsrummet, härliga färger.

Ha det gott. Kram Pirre

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇av女優,av,av片,aio交友愛情館,ut聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,視訊聊天室,080苗栗人聊天室,上班族聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,一夜情聊天室,情色聊天室,情色視訊A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖