torsdag 23 oktober 2008

Rost i vardagsrummet!

Idag blir det fler bilder från vardagsrummet, men det börjar bli svårt att fota om dagarna, det är ju mörkt både när man åker och kommer hem från jobbet. Tacka vet ja´midsommar!!! Här har jag släpat in min gamla slitna trädgårdsfåtölj. Den står normalt ute under kaprifolen men i år ska den inte behöva frysa. Pläden har ett härligt ullbroderi och är en gammal julgåva från mitt jobb.

En rostig sköld har jag satt på väggen, kul eller ful? Jag har inte riktigt bestämt mej. Men det stora, rostiga gamla kärlet gillar jag skarpt.Det här är ett alldeles speciellt skrin, för mej alltså. Fick det av min farfars mor Signe när jag var liten och det får mej att må bra. Alla gamla foton från klasskompisar finns i den just nu.
Jag önskar er alla en toppenhelg!
Kram Paula


10 kommentarer:

Mamma C sa...

Snyggt med trädgårdsstolen och skölden var inte ful i mina ögon.
Kram mamma C

me and alice sa...

Aha! Nu vet jag vad du menade med sköld! Skitläcker! Och stolen är som gjord för den hörnan. Den måste jag provsitta någon dag eller kväll!!*fniss*
kram och en liten puss från grannen Suss

Hanna & Hugo sa...

Vilket fint skrin...Måste erkänna att nu har jag fallit dit för överkastet du visade. Vilket tips... älskar det, å så var det ju kanon pris.
Kram Maria

Hanna & Hugo sa...

Oj, måste skriva igen blev rörd å så himla glad, såg nyss att du hade min blogg i din lista. Tack så mycket... Kram igen.

Annika Christensen sa...

Allt var fint tycker jag även skölden. Signe är det inte ofta man hör men jag heter faktiskt Signe i andra namn.
Skrinet är underbart vackert.
Ha det gott
Annika

Tulipa sa...

Gillar verkligen ditt skrin!
Kram Tulipa

Lotten sa...

Hejsan! Vilken fin blogg du har;-) Först trodde jag att det var en i mängden av alla "vita" hem i lantlig stil.... men så såg jag ert sovrum :D Så härligt personligt! Jag älskade det.... badrummet var oxå häftigt ;-)

Hit kommer jag gärna tillbaka! /Lotten

PS titta in hos mig - jag har en liten utlottning;-)

linnea-maria sa...

Ja det är nästan omöjligt att fota nu och efter söndag lär det väl bli ännu värre. Det är bara att passa på på helgerna och skaffa en buffert inför veckans blogginlägg. Jag tycker att den rostiga skölden är fin fin! /linnea-maria

milly Garden sa...

Gillar ditt fina skrin...kul att de finns en historia, det ger den ännu mera själ för dig! Fint när man tar in en utemöbel...det ger en mysig och annorlunda stil som jag gillar! samma känsla får man när man tar ut en möbel som annars hör hemma inne!

Ha en bra vecka!
Kramis Marina

Ullis/Leva på landet sa...

Det var väl tur att trädgårdsstolen fick flytta in nu när höststomarna kommit. Så fint skrinet var. Den skölden skulle min yngsta son vilja ha, så läcker.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis