måndag 13 oktober 2008

Stickat bland veden!

Jag har upptäckt att jag är väldigt förtjust i ved. Varje höst står jag framför travarna och fotar, i år likaså. Den gamla gråa veden är vackrast, ser nästan retuscherad ut.
Ganska gammal ved....
Har röjt runt i hallen nu när toabyggena börjar bli klara. Senast köpta plaggen är den sköna koftan i alpacka, gråa armvärmare med flätor och raggisarna med blommor, allt från Indiska. Den söta stolen fyndade jag på Myrorna för 30 kronor, ibland har även jag lite flyt.
Gammal ved.....Afroart har superfina sockor från Nepal, dom här fick följa med mig hem. Den turkosa sjalen virkade mamma i sin ungdom och den är lika fin än.

Väldigt gammal ved...Vantar har jag lite överallt, i bilen, väskan, fickan och i hallen. Då kanske jag har tur så fingrarna slipper frysa för vantarna glömmer jag alltid att ta med mig. De här tummisarna kommer från ...Indiska, hoppas ni står ut med mitt indiskatjat för det kommer att fortsätta en annan dag.
Kram Paula

9 kommentarer:

Mamma C sa...

Så mycket snyggt virkat och stickat du visar. Jag får leta efter mina vantar istället. Vet aldrig vart jag lagt dom. Sedan hittar jag dom i jackor, kappor och ute i garaget. Kan hålla med om att ved är vackeert.
Kram mamma c

Annika Christensen sa...

Vilket kul inlägg med ved och varma goa kläder. Läckert och annorlunda. Den som spar han har och vantar har jag nog bara en av varje, du verkar iallfall ha två av varje.
Ha det gott
annika

Lillstuga sa...

Fina bilder!! Har också fastnat för allt stickat och helst ska det vara grått!! På indiska hittar man alltid något fint, antingen till sig själv eller till hemmet. Perfekt med en butik som har både och!
kram Anna

Galleri Hönshuset sa...

Hej Paula. Vilka härliga bilder. Sluta inte o tjata om min favvobutik sen många år tillbaka. Du gör reklam på senaste nytt, och vi shoppinggalna( dvs. tjejer) åker och handlar =)Ha en härlig eftermiddag. Kram Pirre

Anja sa...

Fina bilder! Har inte tänk på att ved kan se så olika ut och faktiskt vara vackert. Tack för denna insikt!
Ser fram emot fler Indiska-tips.

Tusenfröjd sa...

Jag får nog ta en sväng till Indiska! Koftan, strumporna på den röda stolen I like a lot. De där skitsnyggs stövlarna, var har du köpt dem? Liv

Kamomilla sa...

Åh, en till som älskar stickade och virkade plagg... Jag talar alltid varmt om ylle, för det är det varmaste och härligaste som finns!

liljorochtulpaner sa...

Indiska blir inte tjatigt! När jag går in i den butiken så känner man sig som ett barn. Det är knalligt och glittrigt och på hyllorna kan man hitta små underverk! Gillar verkligen sjalen som din mamma en gång gjort! Kram Tulipa

Nostalgi och Rosor/Linda sa...

Härliga bilder.. Erat badrum e jättefint och fönstret du rotat fram i ladan... tänk om de va så lätt i sthlm, nej inga fina fönster här... *ler*
kram Linda