onsdag 15 oktober 2008

En prinsessa på ärten!

Vill Du förnya i sängen? Nu har Indiska 20% rabatt på alla sina överkast. Passa på!!! Det här vita quiltade är bara sååå fint och kostar 895:- i dubbelsängsstorlek och det är innan rabatten är dragen. Jag har ett, har du???

Någon prinsessa på ärten har jag aldrig varit, har mest haft hårda madrasser. Men för några år sedan köpte vi en lyxig kontinentalsäng och nu är det en dröm att få gå och lägga sig. Nackdelen är att man har blivit bortskämd och längtar hem till sängen när man är ute och reser. Sköna hotellsängar efterlyses..... Jag har en massa andra överkast också, alla utom det virkade kommer från Indiska, man har samlat på sig några under åren. Här kan man se hur stilsplittrad jag är. Avundas ibland dom som "bara" är en stil, det verkar så mycket enklare att shoppa och inreda. Samtidigt blir det ju inte personligt om man inte hänger sig åt sina egna lustar och impulser, man ska handla med hjälp av magkänslan. Magen brukar ha rätt.
Kramar Paula

10 kommentarer:

Mamma C sa...

Klar man ska ta det som man tycker om och det du handlat var himla snyggt. Det är roligt när man kan förnya sig ibland med sängöverkasten.
Kram mamma C

liljorochtulpaner sa...

Du hade ju fått ihop några sängöverkast, där ligger man i lä. Jag brukar hålla mig till ett neutralt sängöverkast och sen bytar jag med kuddar...det är min grej! Kram Tulipa

Karin sa...

Hej! Vad många tips jag missat här! Måste tydligen till Indiska *fniss*! Jag är också lite splittrad i min stil, men det beror nog på att man får så många intryck när man jobbar med inredning.

Så roligt att få se eran lilltoa också. Den ser jättemysig ut, och framför allt är det ju så skönt när allt är klart. Rent, nytt och fräscht, så roligt.

Kramar
Karin

Viola sa...

JO, JAG HAR FAKTISKT SMMA ÖVERKAST PÅ LANDET I SOVRUMMET, DET HAR SÅ VACKERT MÖNSTER, PÅ INDISKA KAN MAN FÖRJÄMNAN FYNDA, ÄR VÄLDANS FÖRTJUST I DENNA AFFÄR, HANDLAR ÄVEN MYCKET KLÄDER DÄR, HA EN BRA TORSDAG, KRAMAR VIOLAN

mali-mo sa...

Har vært innom deg og koset meg med kjøkkenbildene dine! Nydelig kjøkken, og veldig fin blogg du har ;)

Katta sa...

Tack för tipset, det måste kollas in behöver ett till överkast och jag är ju Indiskafantast med.De vita är jättefins men ser att du har andra fina i högen där med.Visst kan det vara svårt ibland att föra ssamman olika stilar men som du säger så blir det ju personligt då och jag håller med dej om att magkänslan är viktig, det man gillar det gillar man.Kram Katta

Hanna i Det stora grå huset sa...

Det där överkastet är sååå vackert, skulle inte tacka nej!
Ingen dålig samling du har heller... Jag äger inte ens ett i dagens läge! :)

Det där med att ha en stil, det önskar jag ibland (läs ofta). Haha, här är det ingen stil som gäller känns det som! Så kollar jag in i alla andra fina hem och önskar att jag också kunde. Men nevermind... Jag trivs iaf.
Sköt om dig!
Kram Hanna

Lockas lilla längtan sa...

Rackarns vilket snyggt överkast du hittat! Just ett sådant som jag vill ha och så har jag inte tid att åka och shoppa. Typiskt!!!

Kram Veronica

Ullis/Leva på landet sa...

Så fint överkast. Gillar det mycket. Har också problem med sängar nr man är borta. Hemma sover man ju så skönt.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

MY WHITE COTTAGE sa...

Åh, vad fint överkast! Det skulle jag gärna vilja ha och byta ut det vi har idag (vitt från Ikea). Har även sett en urfin vit puff från Indiska som jag skulle vilja ha. Måste helt klart göra ett besök där inom kort!

Ert badrum samt lilla toaletten blev urfina! Så många fiffiga och snygga detaljer! *me like a lot*

Ha en skön helg!
Kram Jenny