torsdag 30 april 2009

Vårvärme!

Vilket härligt vårväder vi har i år, man upptäcker nåt nytt ute i trädgården för var dag. Det är så lätt att njuta och känna inspirationen sjuda när man vandrar omkring bland knoppande buskar och solvarma uteplatser. Med värmen kommer också mina sommararmband på, utan dom - ingen sommar.
Ha en trevlig helg!
Kram Paula

7 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Ah - tjusiga sommararmband :) Själv byter jag hej vilt om dagarna. Mest förblir jag utan för det är sådana saker som lillan tycker om att dra o bita i :)

Kram Jenny

Susanne sa...

Ja man har sina sommar favoriter ,,för mig är det kortare byxor ;) utan dom ingen sommar..Önskar dig en härlig valborg

Kamomilla sa...

Vilka söta sommararmband! Nu känns det nog härligt när värmen kom! Vi har jobbat med lusthuset hela dagen och nu är man ganska mosig i huvudet av all frisk luft man fått.

Ha en skön helg!
Kamomilla

Galleri Hönshuset sa...

hej på dig tjejen. Allt väl?

Härliga armband, och vad kul det var och se dem fina bilderna från er igen i vakre hjem. Sååå mysigt ni har det hemma =)

ha det gott. kram Pirre

Bralliz sa...

Tjenixen snygging!
Har du hittat tidningen i dag! Inte jag!!
Ska leta i morgon också!! Natti natti sötnos! Sweet dreams...
puss från Suss ♥

Bralliz sa...

Oj!!! Det var visst Alice som var inloggad... *fniss*
Kram igen...

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇av女優,av,av片,aio交友愛情館,ut聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,視訊聊天室,080苗栗人聊天室,上班族聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,一夜情聊天室,情色聊天室,情色視訊A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖