måndag 30 november 2009

Zzzz...zleepy!

Jag har en rutin varje första advent som har förföljt mig varje år.Och det är att byta till mina röd/vitrutiga sängkläder i sovrummet och givetvis så får hela rummet en uppdatering.
Lite röda detaljer har fått smyga sig in. Mickes favoritpryl ser man tydligt...dumburken.
Mattan är ett gammalt dubbelvikt ulltyg som jag fått av min mamma.
Så många röda detaljer behövs inte för att det ska kännas nytt och lite roligare.

Sov gott!
Kramisar Paula

11 kommentarer:

Karin - Mina Rum sa...

Hej!
Vad roligt att du tittade in hos mig och lämnade en hälsning. Nu hittade jag ju till dig. Vad fint du har här på bloggen. Jag kommer absolut att titta in igen.
Kram Karin

Kamomilla sa...

Vad fint du har det, röda detaljer i just passlig mängd! :)

Erika sa...

Vilket mysigt sovrum, längtar tills vårat står klart på övervåningen, inte lika stort men jag drömmer om att fånga samma känsla som ni har.

me and alice sa...

Såå mysigt ni har det!!!
Kramis och Puss /Suss ♥

Kära Hem sa...

Vad fint det blev! Mysigt sovrum ni har. Jag har också röda sängkläder som vi byter till ett par dagar innan julafton. Tänk hur det är, vilka rutiner och traditioner man skapar utan att tänka så mycket på det :)

Tyvärr är vårt sovrum under renovering så i år blir det inte så fint direkt. Har varit det under ett års tid då vi flyttade ner kakelugnen från sovrummet till vardagsrummet. Men vem vet - en vacker dag tar vi tag i det men det har inte prio 1 kan jag säga.

Johanna är mycket bättre nu - tack för omtanken.

Ha det så jättebra!
Kram
/Anna

n o r d i n g å r d e n sa...

Gud vilket mysigt, personligt, hemtrevligt och fiiint sovrum du har!!! Jag gillar det verkligen, snygg matta också! Jag brukar också bädda med rödvitrutiga sängkläder nu innan jul! Jag var in i "din" butik häromdagen, så mycket fint och vacker exponering! Mari.

Lilla huset på prärien sa...

Hej Paula,

jo det stämmer det är Indiskaglasen. Jag älskar dem, de är helt underbara. Tunna och suveräna att dricka ur. Har dem ofta till vattenglas om jag bjuder på vin. Men de är väldigt vackra som teglas också :)

Önskar dig en riktigt skön 2:a advent!

J

LOPPISLIV sa...

Hejsan! Så fint ni har det, små röda detaljer är precis min melodi att få till lite julstämning. Jag har också rödrutiga sängkläder under jultid :-) Stor kram Paula från blekinge

Vita Lyckan sa...

Hej! Väldigt fina bilder! Inspirerande!

Anonym sa...

Hej!! :)
Vilka härliga bilder du bjuder på..så inspirerande allihop! Ja nu går det fort...snart har vi jul! Här i norr är det plusgrader och den lilla snön vi har fått minskar oroväckande...buhu..jag vill ha Mer Snö!!!
ha en fin vecka
stora kramar från Maria

Millygarden sa...

Halloj där! Så mysigt ni har det!
Kram Marina