tisdag 8 december 2009

Kul på kvist!

Oj, vad tiden går fort i december, snart tredje advent med lucia och allt. Har i alla fall bestämt att granen ska in och kläs i helgen. Om det blir så återstår att se.
En av favoriterna i vår gran, hjärtat från Indiska dock ej årets, och den fina smällkaramellen har min pappa gjort när han var ung.
Dessa söta kristyrhängen har min syster gjort. Vill du göra egna så behöver du
4 dl florsocker, 1 äggvita, några droppar ättiksprit och bokmärken eller varför inte idolbilder eller tjusiga foton på familjen.
I vår gran finns inga undantag, det blir alltid extra allt och barnen får lasta grenarna fulla med bling-bling.
Jag har span på en gran!
Ha det gott!
Kram Paula

8 kommentarer:

Lisa sa...

Very beautiful pictures!
Greetings from Germany,
Lisa

Ika sa...

Snygga bilder du tagit med kulorna utomhus, kanske helt enkelt får pynta en buske i år när vi inte har en gran. Får fundera lite mer på den.

linnea-maria sa...

Jag håller med dig. När det kommer till julgranen då kan man inte stå emot allt bling och allt på en gång. Allt är tillåtet. Ha det fint i dimman. /linnea-maria

Kalkstenssommar sa...

Här var det juligt och fint! Tack för inspiration. Vackra frostiga grenar, hmm, kanske man skulle prova att inte bara frosta frukt i år....

Kram L

Annaewa sa...

Hej, otroligt kul att se dig igen!!Och så mycket fint du visar!! Tyvärr hinner jag inte med att kika runt så mycket nuförtiden, men jag har er i tankarna! Är mitt uppe i en jobbig period just nu men känner ändå trots allt en stark livsglädje!Och barnens väntan på tomten..ja, mysigt är det ändå, trots allt!! Hoppas allt är bra med dig och att julen med allt det goda blir det bästa för dig med!
Tack för att du kikade in!! Vi ses snart igen!

Kram Annaewa

Galleri Hönshuset sa...

Hej Paula, allt väl?

Fiiint med pynt ute =)

Önskar er en riktigt mysig luciahelg. Kram Pirre

Katta sa...

Så vackert med det röda hjärtat och de andra dekorationerna mot frosten i bakgrunden. Kram Katta

Floras Kulle sa...

Googlade "kristyrhängen", och önskar att jag gjort det INNAN jag satte igång... Jag använde vanligt socker, och det gick åt skogen! Men nu vet jag, får försöka igen imorgon. Tack för tipset!

Kraaam!
Annette