måndag 14 december 2009

10 dagar kvar...


...och här har julen börjat att ta form. Granen har blivit klädd, och så himla hysterisk blev den inte i år utan ganska normal vilket mannen i huset gillade mycket.
Och så har vi bakat jättemaränger, gjort saffransglass och cheesecake med vit choklad och båda fick en härligt gräddad pepparkaksbotten. Jag gillar verkligen att göra sånt som man kan förbereda, att baka och laga allt i sista stund är inte min grej.
Många skålar att slicka och toknöjda barn är resultatet efter den här dagen.
Sluuuurrrp!
Kram Paula

8 kommentarer:

Beatrice sa...

Vad mycket smarrigt du har bakat! :-) Visst är det skönt att förbereda lite och det blir ju lätt så mycket att göra dagarna före jul ändå.

Kramar
Beatrice

Galleri Hönshuset sa...

Hej på dig. Hur e läget?

Såg riktigt gott ut när...vem det nu var av dem...som slickade i sig allt smet =)

Granen ser riktigt mysig ut också... haha...hysterisk? det är kul med hystreiska granar också. jag har en kartong fylld med glittriga och knasiga saker till granen...Det får det bli en annan gång, för i år blev den väääldigt enkel...

Ha det gott och hälsa. Kanske hinner tjejerna leka när det blir lite julledigt.

Kram Pirre

fröken knopp sa...

hej..

vilken underbar gran ni klätt..ohh vad jag längtar efter o ta in min..men snart..:)

varma kramar elin

Knils Malin sa...

Hej hej!
Vilken mysig gran ni har, det hade varit kul att se den hysteriska varianten =)
Visst är det kul att julbaka, hoppas det räcker tills dess bara =) Ni får ha en mysig jul om vi inte stöter på varandra innan!

Kram

Anna sa...

Oj nu vattnades det i munnen! Har du möjligtvis recept på cheescaken. Vi tänkte göra en med pepparkaka men tror att ditt recept kanske är annorlunda om det ska gräddas..!! Kan du bjuda på det?? Fyller år och ska ha fest på fredag, så gärna så fort som möjligt.
Hej hopp

Ika sa...

Fin gran o den där stora skålen hade jag med gärna smakat innehållet av!

Gårdsromantik sa...

Så smarrigt - oj vad de skall ha massor med energi efter allt slurpende. ;-)

Kram Maud

Mitt Egnahem sa...

Hur hysterisk vår Gran blir beror helt på om barnen är med när jag smusslar upp pyntet... Men HUR länge får ni barren att sitta kvar och vad har ni för spännande bredvid granen, ser ut som ett häftigt skåp!? Underbart att ha godsakerna i beredskap. Tricket är bara att få dom att räcka över jul... Vi får nog en vit jul i Värmland. God Jul fr Värmländska Mitt Egnahem